Shtëpi Restaurant Istanbul Tatlises Turkish Restaurant - Rruga Justiniani Prishtine Pejton 10000 XK
  • Fast Food
  • Turke

Istanbul Tatlises Turkish Restaurant

Enter your address

We'll confirm that you can have this restaurant delivered.

Add Address

You're out of range

This restaurant cannot deliver to {{address_component.address1}} {{address_component.formatted_address}}

Ndrysho lokacionin

Biznesi është i mbyllur

Ky biznes është i mbyllur tani.

Porosit për një tjetër kohë
Rreth Istanbul Tatlises Turkish Restaurant

Lokacioni:

Contact# : +67589

Rruga Justiniani Prishtine Pejton 10000 XK

Merrni drejtimin
Orari për porosi:
E Hënë

8:58 PD - 5:45 MD

E Martë

8:58 PD - 5:45 MD

E Mërkurë

8:58 PD - 5:45 MD

E Enjte

8:58 PD - 5:45 MD

E Premte

8:58 PD - 5:45 MD

E Shtune

8:58 PD - 5:45 MD

Istanbul Tatlises Turkish Restaurant
Vlerësimet

Bazuar në 1 reviews

5.0
A jeni pronar i ndonje restauranti?

Bashkohuni me ne dhe arrini klientë të ri!

Zgjat vetëm 1 minutë