Shtëpi Restaurant Proper Pizza - Mitrovicë Mitrovicë Mitrovicë 40000 XK
  • Pica

Proper Pizza

Enter your address

We'll confirm that you can have this restaurant delivered.

Add Address

You're out of range

This restaurant cannot deliver to {{address_component.address1}} {{address_component.formatted_address}}

Ndrysho lokacionin

Biznesi është i mbyllur

Ky biznes është i mbyllur tani.

Porosit për një tjetër kohë
Orari për porosi:
E Hënë

10:00 PD - 10:55 MD

E Martë

10:00 PD - 10:55 MD

E Mërkurë

10:00 PD - 10:55 MD

E Enjte

10:00 PD - 10:55 MD

E Premte

10:00 PD - 10:55 MD

E Shtune

10:00 PD - 10:55 MD

E Dielë

11:00 PD - 10:55 MD

Vlerësimet

Bazuar në reviews

0.0
A jeni pronar i ndonje restauranti?

Bashkohuni me ne dhe arrini klientë të ri!

Zgjat vetëm 1 minutë