Shtëpi Restaurant Qebaptore Meqa - UÇK Prishtina Qafa 10000 XK
  • Grill
  • Market

Qebaptore Meqa

Enter your address

We'll confirm that you can have this restaurant delivered.

Add Address

You're out of range

This restaurant cannot deliver to {{address_component.address1}} {{address_component.formatted_address}}

Ndrysho lokacionin

Biznesi është i mbyllur

Ky biznes është i mbyllur tani.

Porosit për një tjetër kohë
Orari për porosi:
E Hënë

9:00 PD - 5:45 MD

E Martë

9:00 PD - 5:45 MD

E Mërkurë

9:00 PD - 5:45 MD

E Enjte

9:00 PD - 5:45 MD

E Premte

9:00 PD - 5:45 MD

E Shtune

9:00 PD - 5:45 MD

Vlerësimet

Bazuar në 1 reviews

5.0
A jeni pronar i ndonje restauranti?

Bashkohuni me ne dhe arrini klientë të ri!

Zgjat vetëm 1 minutë