Shtëpi Restaurant TakeAway Coffee Shop - Gjakovë Gjakovë Gjakovë 70000 XK

TakeAway Coffee Shop

Enter your address

We'll confirm that you can have this restaurant delivered.

Add Address

You're out of range

This restaurant cannot deliver to {{address_component.address1}} {{address_component.formatted_address}}

Ndrysho lokacionin

Biznesi është i mbyllur

Ky biznes është i mbyllur tani.

Porosit për një tjetër kohë
Rreth TakeAway Coffee Shop

Lokacioni:

Contact# : -

Gjakovë Gjakovë Gjakovë 70000 XK

Merrni drejtimin
Orari për porosi:
E Hënë

9:00 PD - 10:50 MD

E Martë

9:00 PD - 10:50 MD

E Mërkurë

9:00 PD - 10:50 MD

E Enjte

9:00 PD - 10:50 MD

E Premte

9:00 PD - 10:50 MD

E Shtune

9:00 PD - 10:50 MD

TakeAway Coffee Shop
Vlerësimet

Bazuar në reviews

0.0
A jeni pronar i ndonje restauranti?

Bashkohuni me ne dhe arrini klientë të ri!

Zgjat vetëm 1 minutë