Shtëpi Restaurant Te Samia Fast Food - Dardania Fushë Kosovë Fushë Kosovë 12000 XK
  • Grill
  • Hamburgera
  • Market
  • Pica

Te Samia Fast Food

Enter your address

We'll confirm that you can have this restaurant delivered.

Add Address

You're out of range

This restaurant cannot deliver to {{address_component.address1}} {{address_component.formatted_address}}

Ndrysho lokacionin

Biznesi është i mbyllur

Ky biznes është i mbyllur tani.

Porosit për një tjetër kohë
Rreth Te Samia Fast Food

Lokacioni:

Contact# : +456889

Dardania Fushë Kosovë Fushë Kosovë 12000 XK

Merrni drejtimin
Orari për porosi:
E Hënë

9:00 PD - 10:15 MD

E Martë

9:00 PD - 10:15 MD

E Mërkurë

9:00 PD - 10:15 MD

E Enjte

9:00 PD - 10:15 MD

E Premte

9:00 PD - 10:15 MD

Te Samia Fast Food
Vlerësimet

Bazuar në reviews

0.0
A jeni pronar i ndonje restauranti?

Bashkohuni me ne dhe arrini klientë të ri!

Zgjat vetëm 1 minutë