Çka po hajna sot:

Zbritjet më të mira

Deri në

50%

Restorante të reja

Provoni diçka

të re

Dërgesa më e shpejtë për ju!

Porosit për

Drekë

Party night?

Ne jemi

këtu!

A jeni pronar i ndonje restauranti?

Bashkohuni me ne dhe arrini klientë të ri!

Zgjat vetëm 1 minutë
Restaurantet më të mira

Në xhepin tuaj

Porosit nga restauranti juaj i preferuar dhe na ta bijmë te dera

Shkarko

Kupohajna app

Restaurantet më të mira

Në xhepin tuaj

Porosit nga restauranti juaj i preferuar dhe na ta bijmë te dera